
STATE BUILDING CODE INTERPRETATION NO. I-13-08 
 
August 5, 2008 
 
The following is offered in response to your email dated July 28, 2008 in which 
you seek a formal interpretation of the provisions of Section 106.1.5, of the 2003 
International Building Code portion of the 2005 State Building Code. 
 
Question:  Referencing the 2005 State Building Code, Section 106.1.5, what is 

the threshold limit for a parking structure?  Is it related to height?  
Stories?  Square footage?  Number of occupants?  Or is it simply 
1,000 cars regardless of the other parameters? 

 
Answer: Section 29-276(c), of the Connecticut General Statutes, is cited in 

Section 106.1.5.  I am not authorized to provide official interpretations 
of statute, and I thus decline to do so. 
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