
 
 
STATE BUILDING CODE INTERPRETATION NO. I-14-08 
 
August 7, 2008 
 
The following is offered in response to your letter received by this office on 
August 4, 2008 in which you seek a formal interpretation of the provisions of 
Section 2902.6 of the 2003 International Building Code portion of the 2005 State 
Building Code. 
 
Question 1: Would the above-mentioned code section allow portable toilet 

facilities to be utilized for spectator terraced seating, team 
rooms/concession building and a press box that are being 
constructed to serve new athletic fields? 

 
Answer 1:    No.  The 2005 State Building Code does not have any provision 

that would allow the use of portable toilet facilities (other than the 
modification process) to be used in lieu of the required permanent 
toilet facility. 
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